Pagina's

dinsdag 21 augustus 2007

Voorspoedige bevalling

Voor zwangere vrouwen een tip, die best eens zou kunnen werken. Ik kopieer hem van het weblog van the secret (zie link, links boven)

Een vriendin vertelde me het volgende:
Op een dag was ze oude papieren, dagboeken en schriften aan het uitzoeken. Ze kwam terecht bij een beschrijving van de bevalling van haar dochter. Het was een voorspoedige bevalling geweest. Ze had alles in een roes van geluk meegemaakt. Haar man had haar goed bijgestaan. De weeën en de pijn van de bevalling waren eigenlijk maar amper pijnlijk geweest. Ze zag haar gelukkige gezinnetje weer voor zich. Iedereen thuis en de nieuwe baby als middelpunt in bed met een stralende moeder. Ja, ze herinnerde het zich: precies zo was de bevalling gegaan.

Toen ze nog een beetje voor zich uitmijmerde besefte ze plotseling dat ze de bevalling helemaal niet achteraf opgeschreven had. Ze wist weer dat ze toen ze zwanger zich had voorgesteld hoe de bevalling er idealiter uit zou zien. Dus toen ze zwanger had ze het verslag opgeschreven, alsof de bevalling al plaatsgevonden had. En deze beschrijving had ze zojuist gelezen!

De bevalling was precies zo verlopen als ze zich voorgesteld had en zoals ze opgeschrevn had. Wat een krachtig middel om je toekomst zo te laten verlopen als je zelf uitkiest.

Ik zou het alle zwangere vrouwen aanraden. Schrijf op hoe je wilt dat je bevalling zal gaan. Waarschijnlijk word je zelfvertrouwen er enorm door versterkt en krijg je een fantastische bevalling.

Geen opmerkingen: