Pagina's

maandag 27 augustus 2007

Creëer je eigen toekomst


Ik kreeg een boekje in handen van Eddie van de Wereld. Het is uit de Ankertjesserie, nummer 307. Het gaat over: Hoe visualisatie je leven verandert.

Voor mensen die niet veel geld hebben om allerhande cursussen te doen is dit een handig boekje. Het is wel zaak om met dit soort boeken de lessen te doen en de raadgevingen op te volgen, dan kun je voor een klein prijsje dingen leren waar je anders veel geld voor neer moet leggen.

In Creëer je eigen toekomst staan veel onderwerpen die ik in de cursus Life Experience van Roy Martina geleerd heb. Dit boekje is een buitenkansje.

In het boekje leer je hoe je weer weet wat je dromen zijn en je lot in eigen handen kunt nemen (hoofdstuk 1-3). Daarna leer je hoe je vijfdimensionaal visualisties doet. De term is een beetje misleidend. Vijfdimensionaal betekent hier met vijf zintuigen: Gezicht, gehoor, gevoel, smaak en reuk. Door al je zintuigen te gebruiken worden visualisaties veel krachtiger. (Misschien moet er een beter woord voor visualisaties gevonden worden dan?)

Verder krijg je allerhande tips over nog meer hulpmiddelen. Bijvoorbeeld hoe je een positief gevoel kunt ankeren, zodat je op elk moment van je leven gelukkig kunt zijn.

Ook als je maar enkele van de aangeboden tips gebruikt, kun je meer je eigen leven in handen hebben in plaats van het te ondergaan.

Geen opmerkingen: