Pagina's

LYME

De standaard behandeling voor Lyme is een antibiotica kuur. Die kan kort of lang zijn. Ik geloof zeker dat er veel mensen die van die antibiotica kuur genezen zijn van Lyme. Het is ook bekend dat er veel chronische lyme patiënten zijn. Helaas wordt het vaak niet erkend dat ze lyme hebben.

Ik heb zelf in ieder geval ook lyme doorgemaakt. Op een gegeven moment had ik last van vreemde verschijnselen, zoals wankelen, woordvindingsproblemen en vooral tintelende vingers. Mijn scores op testen waren nogal hoog en het was mogelijk dat ik nog actieve lyme had. Mijn huisarts wilde me wel een antibioticakuur geven, maar ik vond dat ik toch niet zo heel veel last had. Ik ben op zoek gegaan naar alternatieve methoden.

Ik heb een kaardebolkuur gedaan, tezamen met heet water baden. Ik ben daarvoor niet naar Duitsland geweest. Ik heb het zelf thuis gedaan. Ik wil niet vertellen dat jij dat ook moet doen. Ik ben geen dokter en mijn klachten waren minimaal. Ik zal alleen beschrijven hoe ik dat gedaan heb.

Daarnaast doe ik nog steeds iedere maand een korte kuur detox voetenbad. Mijn klachten zijn zo goed als over. Ik maak zometeen een nieuw label Lyme. waarin ik je van mijn wedervaren zal vertellen.

Heet water bad
Op internet had ik gelezen hoe iemand de heetwaterkuur zelf doet. Je doet redelijk heet water in het bad. Zo heet, dat je het nog wel kunt verdragen. Je neemt een koortsthermometer. en neemt ongeveer om de twee minuten je temperatuur op. Je laat telkens wat water uit het bad stromen en voegt er heter water aan toe.

Dat doe je tot je temperatuur, gemeten in je mond, 39 graden is. Dat probeer je zo even vol te houden. Je werkelijke temperatuur is tot vier streepjes hoger, dus 39,4. Ik waarschuw je alvast, het is niet gemakkelijk en niet leuk.

 Kijk in het menu aan de rechterkant bij labels onder LYME voor meer berichten over Lyme. Je kunt ook de zoekfunctie gebruiken,in de eerste kolom aan de rechterkant.

Voor Detox Voetenbad kijk op
www.detox-voetenbad.nl

Geen opmerkingen: