Pagina's

donderdag 18 oktober 2007

Tips om gezond en slank te worden


Ben je ook al door schade en schande wijs geworden? Of nog niet?
Lees het dan nu: Afvallen doe je langzaam en voorzichtig! Waarschijnlijk heb je het al eerder gehoord: verander je voedingspatroon. Maar er is meer: hier zijn een aantal tips, die je maar beter kunt volgen.

- volg geen dieet om af te slanken, maar verander je gewoontes.
- leer om van jezelf te houden zoals je bent. Dik is mooi, maar voor je gezondheid is het misschien beter om iets af te vallen.
- onthoud: met een jojo-dieet word je uiteindelijk dikker dan je nu bent en verlang je weer terug naar zoals je nu bent. Zet dit in je hoofd en vergeet het niet!
- het is goed om je onbeuste te stimuleren gezond te eten, jezelf oké te vinden en vol te houden door middel van geleide meditaties van bijvoorbeeld Roy Martina of Aurelis (zoek met Google)
- leer jezelf aan om maar op één plaats in je huis te eten, aan tafel dus, en niet voor de tv of op de bank, in bed etc. Zo krijg je ook geen hint van je onbeuste om wat te pakken.
- als je thuis komt en je bent moe, rust dan uit en loop niet naar broodtrommel of koelkast.
- leer jezelf om niet naar voedsel te grijpen als je emotioneel bent.
- als je toch tussendoor wilt eten eet dan een appel
- word verslaafd aan het eten van appels.
- lekker eten mag.
- schaf het boekje DE ZESDE 250: gezond en slank uit de serie 18.000 afiranta's aan om je onbewuste eraan te helpen herinneren dat je gezond en slank bent. Steek het boekje iedere dag in je kont-of borstzak en lees het steeds weer op je verloren momenten.

Wil je meer tips? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief.

Geen opmerkingen: