Pagina's

maandag 25 augustus 2008

Ongiften. Heel goed boek door Petra Zwemmer


Er bestaat een uitstekend boek over ontgiften Gezond en Vitaal met Reinigingskuren van massagetherapeute Petra Zwemmer. het bevat 10 methodes om te ontgiften.

Voor wie meer wil weten over ontgiften is dit boek (ebook)een must. Er staan 10 manieren in om te ontgiften. Dus je kunt kiezen wat voor jou de beste manier is.
Ik heb eerder het boek Detox van Roy Martina gelezen -een uitgebreid boek over ontgiften- maar ik vind dit ebook beter bruikbaar in de praktijk.

Petra Zwemmer behandelt in haar boek eerst de soorten gif. Daarna behandelt ze de vraag voor wie het goed is te ontgiften en voor wie het niet goed is om te ontgiften. Er staat een kort stukje theorie in over de rol van de lever. En dan verder de verschillende manieren om te ontgiften.

Er is bijvoorbeeld een hoofdstuk over een dag per week ontgiften, over sapvasten en darmspoelingen. Ook gembercompressen worden behandeld en ontgiftingsmassage. Natuurlijk zijn er ook hoofdstukken over eetgewoontes en slapen.

Het boek bevat 70 pagina's. Daardoor is het een heel handzaam en vooral in de praktijk heel goed bruikbaar ebook. Het is makkelijk om te kiezen welke methode voor jou de beste is. Daarna staat er precies uitgelegd hoe je te werk kunt gaan.

In de bijlagen vind je:
1. 36 uur vasten
2. Eendaagse leverreiniging
3. Sapvasten

Voor meer informatie zie: www.detoxprogramma.nl

Geen opmerkingen: