Pagina's

dinsdag 19 juni 2007

Aurelis

Ik heb een tijd lang veel baat gehad bij de meditaties/ontspanningssessies van Aurelis.
Dit is een kopie van een stukje van de website.

Aurelis® =
AU tosuggestie

REL axatie

I nnerlijke

S terkte



Aurelis maakt autosuggestie oftewel gerichte communicatie met het 'diepere zelf' (het deel van je geest dat de hele dag door je ademhaling, hartritme, spijsvertering alsook veel andere autonome en niet-bewuste functies beïnvloedt) op een effectieve en tegelijk totaal niet-agressieve manier praktisch bruikbaar voor iedereen. De belangrijkste domeinen zijn gezondheid en welzijn.

Aurelis steunt op een zéér grondig uitgewerkte en rationeel verantwoorde filosofie. Centraal hierin staat organische groei: het (uiteindelijk) ‘spontane’ veranderen als volledig persoon, niet tot iemand anders maar tot degene die je in wezen altijd reeds geweest bent. Een symptoom verdwijnt hierbij niet door het aan te vallen, maar door er voorbij te groeien. Alles wat organisch is, groeit voortdurend. Groeien is leven. Autosuggestie werkt het best als je je diepere zelf benadert voor wat het is: het meest natuurlijke deel van jou, het deel dat het dichtst bij de natuur staat. Dat kan en mag je niet forceren. Je kan het alleen toelaten door en vanuit zichzelf te groeien. Dit op een goede manier volbrengen is een kunst en jij bent tegelijk de kunstenaar en het kunstwerk.

Aurelis-relaxatie is vooral een vermindering van tegenstrijdige spanningen binnenin jezelf. Als totale persoon kom je zo op dezelfde lijn te liggen naar je eigen gekozen doelen toe.

In de naam 'AURELIS' zit het doel vervat: door een gepaste combinatie van AUtosuggestie en RELaxatie kom je tot wat voor je hele leven onnoemelijk belangrijk is: jouw eigen Innerlijke Sterkte.

Dit wens ik ook jou ten volle toe.

Jean-Luc Mommaerts, MD, MSc


Je kunt Aurelis vinden als je Googlet op Aurelis en pagina's in het Nederlands (niet uit Nederland, want Aurelis komt uit België) selecteert. Je kunt online een meditatie uitproberen op allerhande gebieden, afslanken of burn-out of stoppen met roken, of beter slapen. Er is een hele lijst.

Geen opmerkingen: