Pagina's

donderdag 29 december 2011

Te veel gegeten?

Je zult niet de enige zijn die misschien wat veel heeft gegeten met Kerstmis. En je wilt zerker niet dat dit ook weer met oud en nieuw gebeurt.
Ik kwam vandaag een man tegen op mijn sportclub. Hij sport, net las ik, minstens een paar keer per week. Hij had wat problemen met spieren gehad en daar bovenop was dan Kerstmis nog gekomen. Hij was in korte tijd alweer 7 kilo aangekomen.

Het is goed om te weten dat de meeste mensen snel aankomen van veel koolhydraten. Lekkere broodjes, kersstol, taart, chocola en andere zoetigheid, Maar ook bijvoorbeeld van aardappelen. Het is zaak om zoveel ogelijk koolhydraten te laten staan.

Als je extra eiwitten eet in plaats van kookhydraten, heb je minder honger en kom je geen kilo extra aan. Goed is het om deze dagen wel gewoon drie maaltijden per dag te nemen, maar laat minstens twee maaltijden de koolhydraten staan. Eet daarvoor in de plaat bijvoorbeeld twee gebakken eieren -het vet hiervan maakt je niet dik als het niet gecombineerd is met brood/koolhydraten. Je kunt een maaltijd vis eten en ook kaas en vlees of sojaprodukten. Eiwitten maakt dat je geen honger hebt. En je valt er zelfs van af.

Je kunt het deze dagen uitproberen en het beste is om met nieuwjaar dan ook de oliebollen te laten staan. Je zult merken dat je dan niet meer aangekomen bent. En je hebt geen honger gehad.

Je kunt dit gewoon op eigen houtje proberen. Eet wel voldoende groenten erbij, het liefst 3 keer per dag. Maar als je meer wilt weten klik dan op de volgende link.

10 KILO AFVALLEN EN NOOIT MEER JOJO-EN

GRATIS video's voor STRESSBEGELEIDING plus gratis e-book

1 opmerking:

Roy zei

Mooie blog! kijk ook eens op de mijne? www.sportwelness24-7.blogspot.com