Pagina's

vrijdag 11 februari 2011

Sapvasten en afvallen

Het is nog steeds winter. (Denk ik, want ik ben even uit de kou gevlucht en ik zit heel ver in het zuiden)Maar misschien denk je wel aan de lente en aan een keer sapvasten. (Als je denkt dat je dan af zult vallen, lees dan vooral verder)

Nou vind ik sapvasten heel goed om je darmen eens flink schoon te maken en ze rust te geven. maar let op:

Sapvasten en afvallen gaan niet samen!


Als je echt last hebt van overgewicht is sapvasten geen goed idee. Je zult in heel korte tijd een aantal kilo's kwijtraken, maar er zit een adder onder het gras.

Je lichaam past zich aan aan het aantal calorieën. Als je vast, denkt je lichaam dat er weinig calorieën verkrijgbaar zijn en zorgt ervoor dat je van weinig calorieën kunt leven. Dat is ook zo met strenge diëten. Je hebt steeds minder calorieën nodig. Je eindigt met steeds minder eten en steeds dikker worden. Dus als je wilt afvallen: begin nooit aan een dieet!

Hoeveel mensen ken je die blijvend afgevallen zijn? De meeste mensen die af willen vallen proberen het dapper steeds weer opnieuw. Wat een lijdensweg!

Ik heb een website gevonden van een coach (GA NAAR WEBSITE)die dit heel goed begrijpt. Ik denk dat het misschien de enige manier is om blijvend af te vallen. En met minder moeite.

WEG MET DIE KILO'S

1 opmerking:

Marieke zei

Beste Dames,

wij zijn momenteel bezig met een artikel over detoxen en we willen hierin o.a. het thuis/zelf detoxen toelichten en wat tips geven. Nou lijken jullie behoorlijke experts te zijn, dus zouden we jullie daar wat vragen over mogen stellen?

mvg Marieke